Legrand Incara Ürünleri

20-04-2023 11:31
Legrand Incara Ürünleri

INCARA

Ofisten Otele, Kafeye, Havaalanına ve birçok ortak çalışma alanına kadar her türlü modern, esnek çalışma alanları için sunulmuş, çok işlevli ve ergonomik bir seridir. Ürün yelpazesi profesyoneller ve son kullanıcılar düşünülerek kolay kurulum ve kullanım üzerine tasarlanmıştır. Incara, her tür mobilyaya sorunsuz bir şekilde entegre edilebilir, böylece son kullanıcılar günlük hayatlarına devam edebilir. Kablolama aksesuarlarının lider üreticisi Legrand tüm bilgi birikimine, kalite güvencesini katarak geniş işlevi ve farklı çeşit yüzeyleriyle LEGRAND INCARA ÜRÜNLERİ birçok öğesinin talep üzerine özelleştirilmesine olanak tanıyor. Incara’nın zamansız tonları, renkli, çekici ve modern yüzeyleri her alana şık bir dokunuş katıyor.

Disq 60

Incara Disq 60 her ortama uyum sağlayan bir elektrik prizi veya bir USB şarj çözümü sunuyor. Çekici bir görünüm ve hızlı kuruluma sahip gizli bir çözüm 
ÇOKLU UYGULAMALAR: Standart 60 mm’lik bir çapa dayalı olarak, her türlü destek üzerine hem yatay hem de dikey olarak sabitlenebilir, üstelik ince olanlar bile (1 mm min)...Fiş veya konnektör ile donatılmış kablo ile birlikte verilir.
GENİŞ KAPLAMA SEÇİMİ: Herhangi bir çalışma ortamına sorunsuz bir şekilde uyum sağlayan sade, mütevazı ürünler ve kaplamalar...Yüzey prizler daha çekici görünüme ve temizleme kolaylığına sahiptir.
KOLAY ULAŞILABİLİR TEMEL FONKSİYONLAR: Mobil kullanıcıların bağlantı ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılamak için 2P+T prizler veya 15 W USB A+C şarj cihazı çözümlerini içerir. Sıvı teması durumunda daha iyi koruma için döner kapaklı seçeneği de mevcuttur.

Disq 80

Mobil kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için Incara Disq 80 modülü, Incara temel işlevleri tek bir yerde sunuyor.
HIZLI KURULUM: Incara Disq 80 modülü, mobilyadaki mevcut kablo çıkışının yerini alır (80 mm Ø kesit). Fiş veya konnektör ile donatılmış kablo ile birlikte verilir.
MODERN TASARIM VE KAPLAMALAR: Herhangi bir ofis mobilyasına, sorunsuz bir şekilde uyum sağlamasına yönelik tasarlanmıştır. Yüzey prizler daha çekici görünüme ve temizleme kolaylığına sahiptir.
KOMPAKT BİR ALANDA TEMEL FONKSİYONLAR: Mobil kullanıcıların bağlantı ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılamak için topraklı prizler, 15 W USB A+C şarj cihazı ve FTP CAT6 RJ45 priz veya kablo çıkış çözümü sunar. Sıvı teması durumunda daha iyi koruma için döner kapaklı versiyonu da mevcuttur.

Disq'In

Incara Disq’in kurulum kolaylığı ile hızı ve zarafeti birleştirir. Çalışma alanınızı veya toplantı odanızı geliştirir. Kullanıcılara, mobil cihazlarına güç sağlamak için temel işlevler sağlar.
HIZLI KURULUM:  Yenilikçi hızlı sabitleme sistemi, kurulum süresinden büyük ölçüde tasarruf sağlar (Legrand patentli sistem). Ekipman gerekmez.
ŞIK, ÇAĞDAŞ TASARIM: Mevcut toplantı odası iç mekanlarına uyumlu bir şekilde harmanlanan geniş metal plaka seçeneklerine sahiptir. Tasarım gömme montajlıdır ve her odaya lüks bir hava katar.
İŞLEVSELLİK VE ESNEKLİK:  2, 3 ve 4’lü versiyonlarda önceden donatılmış şebeke prizleri, USB A+C şarj ve HDMI priz mevcuttur. Diğer versiyonlar önceden yapılandırılmış versiyonda mevcuttur.

Pop-up

Pop-up’lar, mobil cihazlar için gerçek kullanım kolaylığı ve hızlı bağlantı sağlar: dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar, tabletler, ses ve video sistemleri, vb. Kullanıcılar, kolayca erişebilecekleri hem güç hem de veri bağlantısı seçeneklerine sahiptir.
ŞIK TASARIMLAR:  Mobilyalara gizlice uyum sağlamak için ekstra ince format.. Gömme montajlı parça az yer kaplar, hatta bir çekmecenin üzerine dahi kuruluma uygundur. 
ŞIK KAPLAMALAR:  Hem mobilya hem de dekor ile uyumlu bir yüzeye sahiptir. 
İŞLEVSELLİK VE ESNEKLİK:   Güç veya veri fonksiyonlarıyla, donatılmak üzere veya önceden donatılmış şekilde 4, 2 x 4 ve 8 modüllü versiyonlarda mevcuttur. 4 modüllü pop-up’lar, entegre kablosuz şarjlı bir versiyonda da mevcuttur.
GÜVENLİK VE KULLANIM KOLAYLIĞI: Pürüzsüz açılma için geniş düğme ve damperli kapak. 4 ve 8 modüllü pop-up ürünlerin sıvılarla temas durumunda iyi bir koruma için IP44 ersiyonu (kapalı kapaklı) mevcuttur. Pop-up’lar ile Sistem Armada serisinde bulunan çok çeşitli fonksiyonlar kullanılabilir, bu özelliğiyle taşınabilir cihazların hızlı şarj edilmesi gibi özel gereksinimlere uygundur. Sistem Armada 30 W USB Type-C priz şarj cihazları, tüm cihazları daha da hızlı şarj etmek için özel olarak tasarlanmıştır! Cihaz pili için en uygun voltajı otomatik olarak seçerek şarjı optimize edebilirler.

TopAccess

Incara Top Access çoklu çıkış blokları için gizli ve kolay saklama olanağı sağlar. Ayrıca şarj cihazlarını ve kabloları da barındırabilir
HIZLI KURULUM: Entegre yuva ile Incara TopAccess tüm elektrifikasyon çözümlerini barındırabilir ve saklayabilir. Yumuşak bir kapanma sağlamak için kapak bir amörtisör ile donatılmıştır.
MEVCUT KAPLAMALAR:Çalışma alanlarında sorunsuz entegrasyon için üç yüzey seçeneği. 2 boyutta mevcuttur: Genişlik 295 mm Genişlik 385 mm Top Access, Legrand ofis modüllerinin kilitlenebileceği bir sabitleme rayı ile donatılmıştır.

Tower60

Asansörlü sistem, dar alanlarda kolay güç kullanımı ve veri dağıtımı için mükemmeldir.
KURULUM  VE KULLANIM KOLAYLIĞI: Tower60 her ortama kolayda entegre olabilir. Kompakt yapısı ile mobilyaya veya çalışma yüzeyine monte edilebilir. (80mm Ø boşluk). Tower60 açıldıktan sonra ihtiyacınız olduğunda birkaç elektrik prizine, bir USB A+C şarj cihazına ve/ veya FTP Cat. 6 RJ45 prizine (versiyona bağlı olarak) erişim imkanı sağlar . Bir elektrik prizine bağlamak için kablo ve 2P+T fiş ile birlikte verilir.

Tower 120

Zarif, kurulumu ve kullanımı kolay olan Incara Tower 120, aynı zamanda olağanüstü ergonomiktir ve prizlere 360° erişim sunar.
KURULUM  VE KULLANIM KOLAYLIĞI: Tower120 Toplantı masalarında, özellikle yuvarlak masalarda (121 mm Ø kesit) kullanım için mükemmeldir. Otomatik bas-aç mekanizmasına ve her yöne erişime sahiptir. Bir elektrik prizi ve bir USB A+C şarj cihazı içerir. Kablo ve 2P+T fiş ile birlikte verilir.
Tower 120, ışıklandırılmış bir halka (şarj göstergesi) ile donatılmış kablosuz şarj seçeneği versiyonunda da mevcuttur. 

Electr'On

Electr'On çoklu kaplamaları aksesuarlarıyla bir ofis veya çalışma alanında kullanım için her zaman mükemmel bir seçenek olacaktır. 
KURULUM  VE KULLANIM KOLAYLIĞI: Priz veya USB A+C şarj cihazı ile donatılmış 1’li versiyonda veya 2’li versiyonda (iki prizli veya bir priz+USB A+C şarjlı) mevcuttur. 
ŞIKLIK VE ORGANİKLİK: Electr'On, özgün tasarımı ile ahşap ve beton gibi yüksek kaliteli malzemelerinin yanı sıra vintage stili, kumaş örgülü kablosu ve Legrand imzalı etiketi ile sizi şaşırtacak. Incara Electr’On, prizlere daha kolay erişim sağlaması için, sabitleme aksesuarı kullanarak çalışma yüzeyine yatay olarak veya açılı olarak kolayca takılabilir.

Link'On

Incara Link’On, toplantı masasında 6 kullanıcıya kadar doğrudan güç sağlayabilen kompakt, kullanıma hazır, mobil çözüm. 
KURULUM  VE KULLANIM KOLAYLIĞI: Incara Link’On, toplantı odalarındaki mobil kullanıcıların özel bağlantı ihtiyaçlarına ideal şekilde uyum sağlayan benzersiz bir kurulum çözümüdür. Birkaç versiyonda mevcuttur: 6 adet topraklı priz, Entegre HDMI kablolu veya kablosuz 4 x topraklı priz ve 2 USB A+C şarj cihazı
MEVCUT KAPLAMALAR: Yoğun ve sofistike siyahın birçok avantajı vardır. Siyah zamansız olarak görülür ve her renkle uyumludur. Tüm Link’On’lar, örgülü kumaş kaplamaya sahip uyumlu bir kordon ile donatılmıştır.  Topraklı prizleri ve USB A+C şarj cihazları ile donatılmış Incara Link’On üniteleri, daha fazla kullanıcıya erişim sağlamak veya oda konfigürasyonuna uyum sağlamak için diğer Link’On uzatma (1 birincil+ 1 ikincil) ile birleştirilebilir. Uzatma üniteleri, Wieland konnektörlü 1,5 m’lik bir kablo ile donatılmıştır. 

Homme Office

Clip-on

Klipsli çoklu priz, kalıcı olarak takılı kalacak cihazları takmanıza ve yüzeyleri karıştırmadan mobil cihazları şarj etmenize olanak tanır.
KURULUM  VE KULLANIM KOLAYLIĞI: Klipsli çoklu priz şık ve göze batmaz, dört adede kadar 2P+T priz ve iki USB A tipi şarj cihazı takmanıza olanak tanır. Klipsli sistemi sayesinde 63 mm kalınlığa kadar masa yüzeyleri için uygundur.
MEVCUT KAPLAMALAR: Yoğun ve sofistike siyahın birçok avantajı vardır. Siyah zamansız olarak görülür ve her renkle uyum sağlar.  Klipsli çoklu priz, herhangi bir konfigürasyona uyum sağlamak için 90° dönebilen bir güç kablosuna sahiptir. 

Çoklu Çıkış şarj istasyonu


 
Akıllı telefonunuzu kablosuz şarj istasyonunda veya USB A Tipi ve C Tipi prizleri kullanarak verimli bir şekilde şarj edin. 
KURULUM  VE KULLANIM KOLAYLIĞI: Ev veya ofis için ideal bir çözüm. Akıllı telefonunuzu kaymaz zemine yerleştirin. Açılı yüzey ile akıllı telefonunuz kablosuz ve güvenli bir şekilde şarj olurken bir gözünüz mesajlarınızda olsun.
MEVCUT KAPLAMALAR:  Şarj istasyonu, ev veya iş ortamınıza sorunsuz bir şekilde uyum sağlamak için iki kaplamaya sahiptir.  Aynı anda birden fazla akıllı cihazı şarj edebilme imkanı sağlamak için üç tür şarj etme özelliği sunar.

Tablet standı ile grup priz bir arada



Tablet standlı çoklu priz uzantısı, tabletiniz veya akıllı telefonunuz için ergonomik bir stant sağlarken tüm elektrikli ekipmanlarınızı ve mobil cihazlarınızı prize takmanıza olanak tanır. 
KURULUM  VE KULLANIM KOLAYLIĞI: Ofisiniz veya mutfağınız için ideal, akıllıca tasarlanmış bir ürün. Çoklu priz standına sahip çoklu çıkış uzantısı, tabletinize veya akıllı telefonunuza erişim sağlarken üç adede kadar 2P+T priz ve iki USB A tipi prizi kullanımıza sunar
MEVCUT KAPLAMALAR: Tablet standlı çoklu priz, ev veya iş ortamınıza sorunsuz bir şekilde uyum sağlamak için iki renkte mevcuttur.
GELİŞTİRİLMİŞ KORUMA:  Tablet standlı çoklu priz uzantısı, tüketimin izin verilen maksimum gücü aşması durumunda bağlı cihazları korumak için 16 A devre kesici ile donatılmış bir AÇMA/KAPAMA anahtarına sahiptir.  Kullanışlı yerleşik stand, şarj olurken veya bir tarifte gezinirken tabletinizi sabit tutmak için kaymaz bir yüzeye sahiptir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.