Antibakteriyel Ürün Tavsiyeleri

21-04-2022 11:56
Antibakteriyel Ürün Tavsiyeleri

 

 

ANTİBAKTERİYEL ÜRÜNLER

CORONA VİRÜSÜNDEN KORUNMAK İÇİN ANTİBAKTERİYEL ÜRÜN TAVSİYELERİ

Corona Virüsü (COVID-19) Nedir?

Dünya üzerinde ilk olarak 1960’lı yıllarda görüldü; bilimsel adı 2019-nCoV olan virüs tipidir. Çin’in Wuhan bölgesinden türedi. 2002 yılında çıkan SARS ile 2012’de çıkan MERS virüsleri ile benzerlik göstermektedir Korona (Corona) Virüs; bu tip virüsler ile benzerlik göstermektedir. Coronavirüs öncelikle grip gibi başlıyor; soğuk algınlığına benzer bir şekilde ilerleyerek karşımıza çıkıyor. Grip ile ortak belirti özelliklerine sahip olmasından dolayı ne yazıktır ki herkesi telaşa sokmaktadır. Coronavirüs günümüzde tüm dünyayı etkisi altına almış ve hayata bir nevi kısıtlamaları da beraberinde getirmiş durumdadır. #EvdeKal hashtag’i ile birlikte birçok şirket evden çalışmaya başladı. Ülkemizde neredeyse bütün restoran ve kafeler de kapanmış durumdadır. Hedefimiz ise bakterilerden uzak kalmak ve bu virüsü alabileceğimiz tüm önlemler ile birlikte yok etmek.

 

Öncelikle! Virüslerden korunmak için kendi hijyeninize dikkat etmelisiniz.

(El yıkama, insanlar ile temastan kaçınmak, toplu alanlardan uzak durmak, mikrop bulaşacak yerlere dokunmamak yani evde kalmak)

Kişisel hijyen dışında virüslerden korunmak için ne yapabilirsiniz?

ULTRAVIYOLE LAMBALAR, ULTRAVIYOLE ÜRÜNLER NEDİR? UV-C / UV-A LAMBALAR NE İŞE YARAR?

Çok çeşitli uygulamalar için OSRAM PURITEC® HNS® antiseptik lambalar OSRAM PURITEC® HNS®, esas olarak kısa dalga ultraviyole aralığında cıva hattı radyasyonu yayan düşük basınçlı lambalardır.

Kimyasal arıtma proseslerine son derece ümit vaat eden çevre dostu alternatiflerdir. OSRAM, çok çeşitli uygulamalarda etkili saflaştırma için birçok farklı lamba sunar. OSRAM PURITEC® HNS®, farklı gereksinimlere uyacak şekilde farklı boyut ve çıkışlarda mevcuttur.

UV-C lambaların çalışma prensibi UV-C radyasyonunun DNA üzerinde fotolitik bir etkisi vardır. Bakteri, küf, maya ve virüs gibi mikroorganizmalar çoğalamaz.

Arıtma için OSRAM PURITEC® HNS® UV-C lambalar

Yüksek enerjili UV-C lambalar tarafından üretilen UV-C radyasyonu, 200 nanometre (nm) ile 280 nanometre arasında bir dalga boyu aralığında hareket eder. 

Bu, radyasyona su, hava ve yüzeylerin oldukça etkili bir şekilde saflaştırılması için ideal olan ve kimyasal ürünlere olan ihtiyacı ortadan kaldıran bir hücre yok edici etki verir.

 

Hava Temizleme

Ultraviyole (UV) saflaştırması, bakteri, virüs ve mantar sporları gibi biyolojik kirleticilerin havasını temizlemek için çok etkili bir yöntemdir. UV antiseptik lambalar, içinden geçen havayı temizlemek için havalandırma kanallarına monte edilebilir. UV hava temizleme diğer hava filtreleme ve temizleme yöntemlerinden daha ekonomik ve verimlidir.

KULLANIM ALANLARI

Hastane

İş Yerleri

Depolar

Fabrikalar

Gıda İşleme Fabrikaları

 

ULTRAVIYOLE ÜRÜNLERDE NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

ÇIPLAK GÖZ İLE BAKILMAZ - ÇIPLAK EL İLE TEMAS EDİLMEZ

ULTRAVIYOLE CİHAZ VE LAMBALARA ÇIPLAK GÖZ İLE BAKILMASI KESİNLİKLE SAKINCALIDIR. BU ÜRÜNLERİ KULLANIRKEN İŞ GÖZLÜĞÜ TAKILMASI KESİNLİKLE GEREKMEKTEDİR. AKSİ DURUMDA GÖZ SAĞLINIZA ZARAR VEREBİLİRSİNİZ. AYNI ZAMANDA EL İLE DE DİREKT TEMAS KESİNLİKLE SAKINCALIDIR. YANICI SONUÇLAR İLE KARŞILAŞABİLİRSİNİZ. 

ULTRAVIYOLE ÜRÜNLERİ SAYESİNDE GÜNDEMİMİZDE BULUNAN BU VİRÜSTEN KORUNMA SAĞLAMANIZ MÜMKÜN.

HAVADA OLUŞAN BAKTERİLERDEN UZAK DURMAK İSTİYORSANIZ ULTRAVIYOLE ÜRÜNLERİNİN DETAYLARI İÇİN ALKANLAR.COM ÜZERİNDEN BİZE YAZABİLİR YA DA ARAYABİLİRSİNİZ.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.